Chilesas recept



Tillbehör:
3 dl rapsolja
6 dl vatten

3 dl vetemjöl
3 dl majsstärkelse
1 msk bakpulver
1 tsk bikarbonat

Glasyr:
3 dl grädde
3 dl vaniljsås
100-200 g Smält choklad

Gör så här:
1. koka vattnet och rapsoljan.
2. Blanda ihop mjöl, majsstärkelse, bakpulver och bikarbonat.
3. Sedan häll upp vattnet och oljan som du har kokat upp och låt svalna.
4. När degen har kallnat ta fram äggen och blanda ihop med degen.
5. Gör de i små rullar ellr bollar och grädda i ugnen i 10-15 min.
6. Låt Tollumbat att svalna.
7. Börja med att vispa grädde och vaniljsås tillsammans.
8. Häll över den smälta chokladen...


Smaklig måltid =)

/Chilesa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0