Chilesas Tollumba


Tollumba är sååå himla gott. Recept finns längre ner på sidan.




Tillbehör:
3 dl rapsolja
6 dl vatten

3 dl vetemjöl
3 dl majsstärkelse
1 msk bakpulver
1 tsk bikarbonat

Sherbet:
3 dl socker
3 dl vatten

Gör så här:
1. koka vattnet och rapsoljan.
2. Blanda ihop mjöl, majsstärkelse, bakpulver och bikarbonat.
3. Sedan häll upp vattnet och oljan som du har kokat upp och låt svalna.
4. När degen har kallnat ta fram äggen och blanda ihop med degen.
5. Gör de i små rullar ellr bollar och grädda i ugnen i 10-15 min.

6. Låt Tollumbat att svalna.
7. Sedan börja med att koka upp shebet, alltså socker och vatten.
8. Häll över tollumbat
9. Serveras efter en dag.


Smaklig måltid ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0