Chokladtryffel med apelsin

Dagens recept, chokladtryffel med apelsin. Riktigt gott och enkelt att göra.

Ingredienser

36-40 st

1 dl Arla Köket vispgrädde
50 g smör
300 g mörk choklad, minst 50 % kakao
1 dl Arla Köket Kesella
rivet skal av 1/2 apelsin
1 tsk flingsalt

Gör så här

Koka upp grädde och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta. Rör i kvarg och apelsinskal.
Häll chokladen i en aluminiumform ca 15x20 cm. Strö salt över chokladen och låt den stelna i kylen minst 4 tim.
Ta ur tryffeln ur formen och skär den i bitar med en vass kniv.



=) Kärlek, chilesa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0